En Hamarat Benim Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine kimdir?

En Hamarat Benim Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de 13-17 Haziran haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının marifetlerini sergileyecekleri zorlu maratonda yaşanacak puan savaşı herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu hafta Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine 15 bin lira için yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabete gireceği zorlu maratonda boy gösterecek isimler belirlendi. Buna göre kendi günlerinde mücadele verecek Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Büşra, Emel, Feride, Hanım ve Emine kimdir? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Kübra Akşehir kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Kübra Akşehir 32 yaşında. Sakarya'nın Sapanca ilinde doğdu ve büyüdü. Ev hanımı olan Akşehir lise mezunu. 5 sene önce ikinci evliliğini yaptı. Üç kız annesi. Yarışmada kendine güveniyor ve kazanacağından emin. Instagram hesabı @kubraaaksehirrr'dir.


En Hamarat Benim Kübra Akşehir


 

En Hamarat Benim Emel Dondurma kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Emel Dondurma aslen Amasyalı. İstanbul'da ikamet ediyor. Evli ve bir kız çocuğu annesi. Instagram hesabında yemek üzerine sunumlar yaparak takipçileriyle paylaşıyor. Instagram hesabı @emelin_tarifleri'dir.


En Hamarat Benim Emel Dondurma

En Hamarat Benim Emine kimdir?

13-17 Haziran haftasının ilk yarışmacısı oalrak açıklanan Emine'nin günü oldukça neşeli geçecek gibi görünüyor. Karadenizli yarışmacı bir hayli iddialı. Her ne kadar kahveyi nasıl yapacağını sormayı unutunca keyifli anlar yaşandı.


 

En Hamarat Benim Feride Kazimovna kimdir?

Özbekistan asıllı yarışmacı hakkındaki bilgiler haberimize eklenecek.


 

En Hamarat Benim Hanım kimdir?

Yarışmacı hakkındaki bilgiler haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.