En Hamarat Benim Büşra kimdir? Büşra Gülez kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Büşra kimdir? Büşra Gülez kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Bu hafta Adana'dan Türkiye'nin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetinde bugün yarışacak isim açıklandı ve Büşra Gülez önce temizlik ardından da yemekteki marifetkleriyle adından söz ettirmek amacında. Birinciliği kazanmak isteyen güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Peki, En Hamarat Benim Büşra kimdir? Büşra Gülez kaç yaşında ve nereli haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en önemli gastronomi merkezlerinden biri olan Adana'da yaşanan heyecanıyla izleyicilerle buluşan En Hamarat Benim'de dün başlayan yeni haftada ikinci gün yarışmacısı Büşra Gülez yarışacak. Dün yarışan rakibinin yanı sıra bundan sonra puanlarını alacak isimleri de geride bırakmak isteyen güzel yarışmacı internette de çok sayıda kişi tarafından araştırılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Büşra kimdir? Büşra Gülez kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı var mı? haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Büşra kimdir?

Bugün yarışarak elinden gelenin en iyisini yapacak olan Büşra Gülez 28 yaşında. İlaç mümessiliği yapıyor. 10 aylık evli. Aslen Adanalı. 2 kişi yarıştığını söyleyen genç yarışmacı; 'Temiz ve titiiz olmayı severim. Dış görünüşüme aldanmayın, baklavaya kadar her şeyi yaparım. Elim hızlıdır, her şeyi çabucak hallederim. Elime, dilime, hamaratlığıma ve Adanalılığıma güveniyorum. Bu ndenle de yarışmaya katıldım' dedi.


En Hamarat Benim Büşra Gülez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.