En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Atay kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Atay kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX Tv ekranlarında yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik adına yarışacağı zorlu rekabette yer alacak isimler belirlendi. Buna göre Çiğdem Atay da 15 bin lira için yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem Atay kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Çiğdem hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren deneyimi ile ön plana çıkmayı başaran Çiğdem hakkında programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Peki, En Hamarat Benim Çiğdem kimdir? Çiğdem kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Çiğdem kimdir?

41. hafta yarışmacısı olarak En Hamarat Benim'e katılan Çiğdem Atay 38 yaşında. Aslen Muş Vartolu. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi. Becerikli, temiz ve titiz olduğunu, elinin lezzetine çok güvendiğini dile getirdi.


En Hamarat Benim Çiğdem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.