En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Kahveci kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Kahveci kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği maratonun üçüncü gününde Hatice Kahveci yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Kahveci kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın üçüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin üçüncü bölümünde Hatice Kahveciyarışacak. Peki, En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Kahveci kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Hatice kimdir?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Hatice Kahveci önce temizlikte sonra mutfakta hünerlerini ortaya koyacak. Gün sonunda final etabı için avantajlı bir seviyeye gelmek isteyen güzel yarışmacı 28 yaşında. Beden eğitimi öğretmeni. Kalabalık bir ailede büyüdüğü için hızlı ve hamarat olduğunu söyledi. Temizlikte iyi olduğunu ama mutfakta döktürdüğünü ifade etti. Yarışmaya kendisini kanıtlamak için katıldı.


En Hamarat Benim Hatice Kahveci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.