En Hamarat Benim Hayriye kimdir? Hayriye Yıldız kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Hayriye kimdir? Hayriye Yıldız kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği programda bugün Hayriye Yıldız yarışacak. Kendisi hakkında da sorgulamalar başladı. Peki, En Hamarat Benim Hayriye kimdir? Hayriye Yıldız kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de adım adım bir haftanın daha sonuna doğru gidiliyor. Pazartesi günü başlayan zorlu rekabette bugün yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Hayriye Yıldız önce temizlikte sonra mutfakta marifetlerini ortaya koyacak. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Hayriye kimdir? Hayriye Yıldız kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Hayriye kimdir?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Hayriye Yıldız önce temizlikte sonra mutfakta hünerlerini ortaya koyacak. Gün sonunda final etabı için avantajlı bir seviyeye gelmek isteyen deneyimli yarışmacı 40 yaşında. Temizlik görevlisi. 15 bin lirayı kazanabilmek için oldukça iddialı. 20 yıllık evli. Aslen Tokat Erbaalı.


En Hamarat Benim Hayriye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.