En Hamarat Benim Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir maraton daha başlıyor. Ramazan sonrasındaki ilk haftada yarışacak isimler de belli oldu ve Hülya da onla arasında bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor.

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programları arasında bulunan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş ismin kozlarını paylaştığı zorlu maraton yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Kadir Ezildi'nin renkli ve eğlenceli sunumuna eşlik edecek beş yarışmacı belli oldu ve Hülya da onlar arasında bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Hülya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.



En Hamarat Benim Hülya kimdir?

Bu haftanın en deneyimli yarışmacılarından biri olan Hülya hardal tonu bir sarı kazak ile programın ilk gününde boy gösterdi. Deneyimini yarışmada da göstermek ve birinci olmak isteyen Hülya Hanım elinin çabukluğuna ve lezzetine güveniyor.


en hamarat benim hülya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.