En Hamarat Benim Merve Demirtaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Merve Demirtaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Temizlik ve yemek konusundaki yeteneklerini milyonlar karşısında kanıtlamak ve 15 bin liranın sahibi olmak isteyen beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi bu hafta da devam ediyor. En Hamarat Benim'in 35'inic haftası pazartesiden itibaren ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca yarışacak isimler belli oldu ve Merve de onlar arasında bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Merve Demirtaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede ilk sırada yer alabilmek ve evlerine 15 bin lira ile gidebilmek adına verecekleri mücadele yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları belli oldu ve Merve Demirtaş da onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Merve Demirtaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Merve kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkıp rakipleri ve Kadir Ezildi'yi ağırlayacak olan Merve Demirtaş 34 yaşında. Evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Edirneli. Normalde özel güvelik görevlisi ancak şu an ev hanımı. Kendisi lise mezunu. Instagram hesabı @mrvdmrts87'dir. Yarışmadan ödülle ayrılarak evine dönmekte kararlı. Elinin lezzetine ve çabukluğuna güveniyor.


En Hamarat Benim Merve Demirtaş

En Hamarat Benim Merve Demirtaş

En Hamarat Benim Merve Demirtaş

En Hamarat Benim Merve Demirtaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.