En Hamarat Benim Meryem kimdir? 231. bölüm yarışmacısı

En Hamarat Benim Meryem kimdir? 231. bölüm yarışmacısı
Talya Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği En Hamarat Benim'de yeni sezonun 2'inci haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yemek ve temizlik konusunda yeteneklerini gösterecekleri zorlu rekabette kazanacak isim de merak konusu. Bugünden itibaren birincilik için yarışacak yarışmacılar arasında Meryem de bulunuyor. En Hamarat Benim Meryem kimdir? 231. bölüm yarışmacısı hakkındaki detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim ile başlayan ve sonrasında En Hamarat Benim ile devam eden yemek ile temizlik macerası yeni sezonuyla izleyicilerin karşısında ve ikinci hafta başlıyor. Kadir Ezildi ve ekibi bugünden itibaren yine hafta içi her gün televizyonda olacak. Ödüllerin de güncellendiği programda artık tüm yarışmacılar ödül ve hediyelerle evine dönecek. Yeni hafta yarışmacıları da merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Meryem oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Meryem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Meryem kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftanın ilk yarışmacısı Meryem Hanım İzmir'den İstanbul'a geldi. Evinde bulunan tozlar ve kirler Kadir Ezildi'yi pek sevindirmedi ancak bomba gibi bir bölüm izleyicileri bekliyor. Meryem Hanım da deneyimleri ile programda 20 bin lirayı alabilmek adına mücadele verecek. 

en hamarat benim meryem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum