En Hamarat Benim Mustafa kimdir? Instagram hesabı var mı

En Hamarat Benim Mustafa kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede yaşanacak mücadelede yer alacak isimler belirlendi. Mustafa da bunlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Mustafa kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede ilk sırada yer alabilmek ve evlerine 15 bin lira ile gidebilmek adına verecekleri mücadele yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları belli oldu ve Mustafa da onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Mustafa kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Mustafa kimdir?

FOX TV'de başlayan yeni haftada 4 kadın rakibine karşı tek erkek olarak mücadele verecek Mustafa, yemek ve temizlik konusundaki marifetlerini ortaya koyarak birinciliği elde etmek amacında. Genç yarışmacı dövmeleriyle dikkat çekerken ilgi odağı haline gelecek gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


en hamarat benim mustafa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.