En Hamarat Benim Nargül kimdir? Nargül Babahonva kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Nargül kimdir? Nargül Babahonva kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız yarışına sahne olan programda bugün Nargül Hanım yemekleri ve temizliği ile 15 bin lirayı kazanmaya çalışacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Nargül kimdir? Nargül Babahonva kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede ilk sırada yer alabilmek ve evlerine 15 bin lira ile gidebilmek adına verecekleri mücadele yine herkesi televizyon başına kilitliyor. Bu haftanın yarışmacıları belli oldu ve Nargül Babahanova da onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Nargül kimdir? Nargül Babahonva kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Nargül kimdir?

Bugün yarışarak elinden gelenin en iyisini yapacak olan Nargül Babahanova pazartesiden bu yana en çok eleştirilen isimler arasında yer aldı. Sosyal medyada birçok kişi hakkında olumsuz yorum yaptı. Türkmenistanlı yarışmacı 37 yaşında. Aşçılık yapıyor. Türkmen Sofrası adında bir işletmesi var. Saatlerce temizlik yaptığını ve mutfakta çok iyi olduğunu anlattı.


en hamarat benim nargül babahanova

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.