En Hamarat Benim Necla İdikurt kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Necla İdikurt kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik için mücadele verdikleri zorlu rekabette bugün Necla İdikurt da 15 bin lira yarışına katılan isimler arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Necla İdikurt kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı ve hamarat yarışmacıların performanslarını sergileyerek birincilik için mücadele verdikleri zorlu rekabette bugün Necla İdikurt da 15 bin lira yarışına katılan isimler arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Necla İdikurt kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim Necla kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Necla İdikurt 37 yaşında. 4 çocuk annesi. Devlet bankasında temizlik personeli olarak çalışıyor. 7 yıl önce eşinden ayrıldı. Günlük temizliğe de gidiyor. Dip bucak temizlik yaptığını, 10 dakikada el açması hamur ile misafir karşısına çıktığını, kısa sürede 3-4 çeşit yemek hazırladığını dile gtirip 4 çocuğa baktığı için kendisinden hamarat kimsenin olmayacağını anlattı. Instagram hesabı @necla.idikurt'tur.

necla idikurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.