En Hamarat Benim Oğuzhan (11 Eylül) kimdir?

En Hamarat Benim Oğuzhan (11 Eylül) kimdir?
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim, yeni hafta yarışmacılarıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri de Oğuzhan oldu. Peki, En Hamarat Benim Oğuzhan (11 Eylül) kimdir?

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim, yeni hatası ve yarışmacılarıyla seyircilerle buluşuyor. Bugünden itibaren ekranlarda yer alacak bölümleri ile adından söz ettirecek programı izleyenler, katılan isimleri araştırıyor. Onlardan biri de Oğuzhan oldu. Haftanın tek erkek yarışmacısı olarak öne çıkan Oğuzhan hakkında çok fazla sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Oğuzhan (11 Eylül) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Oğuzhan (11 Eylül) kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek olan Oğuzhan, işaret dili ve giydiği kıyafetlerle dikkat çekti. Ayrıca birçok kişi de kendisine sosyal medyada destek verdi. Instagram hesabı bilinmemektedir. Kendine güveniyor. Oldukça da iddialı ve ödülü evine götürmekte çok kararlı.

oguzhan.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.