En Hamarat Benim Poyraz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Poyraz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda pazartesiden itibaren yarışacak isimler açıklandı ve Poyraz da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. En Hamarat Benim Poyraz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda pazartesiden itibaren yarışacak isimler açıklandı ve Poyraz da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Poyraz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Poyraz kimdir?

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kililtleyen En Hamarat Benim'de bu hafta yarışacak isimlerden biri Poyraz olarak açıklandı. Genç yarışmacı aslen Karslı. Arel Üniversitesi Gastronomi bölümü 3. sınıf öğrencisi. Özel bir engelli bakım evinde sağlık çalılşanı. Instagram hesabı @poryazm_'dir.

En Hamarat Benim Poyraz

En Hamarat Benim Poyraz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.