En Hamarat Benim Sema kimdir? Instagram hesabı var mı

En Hamarat Benim Sema kimdir? Instagram hesabı var mı
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde 15 bin lirayı elde etmek için yarışacakları zorlu rekabete yer alacak isimler belli oldu. Buna göre Sema da kendi gününde birincilik için elinden geleni yapacak. Peki, En Hamarat Benim Sema kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede ilk sırada yer alabilmek ve evlerine 15 bin lira ile gidebilmek adına verecekleri mücadele yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları belli oldu ve Sema da onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Sema kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

En Hamarat Benim Sema kimdir?

Bu hafta başlayacak olan rekabetin yayınlanan fragmanında yer alan Sema, sessiz sakin bir yarışmacı olarak öne çıktı. Yemek ve temizlikteki becerilerini ortaya koyabilmek ve ödülle eve dönmek isteyen deneyimli isim kendi gününde başarılı olmak amacında. Kendisine dair pek bilgi bulunamamaktadır. Instagram hesabı da bilinmemektedir.


En Hamarat Benim Sema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.