En Hamarat Benim Sibel kimdir? Sibel Gökçe kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sibel kimdir? Sibel Gökçe kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her hafta beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yarışmacıların tanıtıldığı günde en dikkat çeken isimlerden biri de Sibel oldu. Genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. En Hamarat Benim Sibel kimdir? Sibel Gökçe kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının çetin mücadelesinin ekranlara taşınacağı maratonun ilk gününden itibaren yarışacak yarışmacılar açıklandı. Sibel Gökçe onlardan biri ve fragman yayınlandığı günden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Sibel kimdir? Sibel Gökçe Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sibel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden olması beklenenlerden biri haline gelen Sibel Gökçe 24 yaşında. Aslen Sinoplu. Ön muhasebe alanında çalışıyor. Evli ve 1 çocuk sahibi. Yaşına aldanılmaması gerektiğini, birinci olacağını ve en iyi sofrayı kuracağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.