En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen ve cuma günü 200 bölümü geride bırakan yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerini gösterecekleri bir maratona daha merhaba denilecek. Her anında rekabetin yaşanacağı zorlu programda yer alacak isimlerden biri de Tuğçe oldu. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Tuğçe hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren deneyimi ile ön plana çıkmayı başaran Tuğçe hakkında programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Yorumlarıyla da fark yaratan Diyarbakırlı yarışmacıya dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Önce temizlik sonra yemek

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.00'da FOX'ta!


en hamarat benim tuğçe


 

En Hamarat Benim Zeynep Tuğçe kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Tuğçe yayınlanan fragmanda rakiplerinin gözünü korkutmayı ihmal etmedi. Genç isim yeşil ağırlıklı tercih ettiği kıyafetiyle "buranın tozunu attırmaya geldim" diyerek kazanacağına olan güvencini ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.