En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de haftanın yarışmacıları açıklandı. Beş bölümde kendi günlerinde marifetlerini sergileyecek isimlerden biri Yeşim Tarakçı oldu ve güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Peki, En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi başaran En Hamarat Benim'de yeni haftanın yarışmacıları duyuruldu. Birbirinden iddialı beş ismin performansları ile Türkiye karşısında vereceği mücadeleye ortak olacağı zorlu maraton ilgiyle izlenecek. Bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri Yeşim Tarakçı'ydı. Yorumları kadar marifetleri ile de ön plana çıkmak isteyen Tarakçı hakkında ilk günden bu yana hummalı bir araştırma var ve kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

15 bin lira için yarışıyorlar

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.00'da FOX'ta!

en hamarat benim yeşim


en hamarat benim yeşim


en hamarat benim yeşim


 

En Hamarat Benim Yeşim kimdir?

Pazartesiden itibaren önce yorumları sonrasında ise yeteneği ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Yeşim Tarakçı 1 yıldır eşi Sadık Bey ile evli. Aslen Karslı ve 30 yaşında.  Kendisi ev hanımı. Hamaratlığını göstererek mutlu sona ulaşmak istediğini ifade eden Tarakçı; "Kirliyle temiz çamaşır asla bir araya gelmez benim evimde. Misafirler gittikten sonra dokundukları her yeri silerim. Elim çok lezzetlidir. Kahvaltıda bile yumurtayı çeşit çeşit yapıp önünüze sunabilirim." dedi.  Yeşim Tarakçı'nın Instagram hesabı @ysmmtpts'tır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.