En Hamarat Benim Yonca kimdir? Yonca Onay Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yonca kimdir? Yonca Onay Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının bugünden itibaren yer alacağı rekabette temizlik ve yemek ile rakipler ağırlanacak, ardından da puanlar alınacak. Cuma günü ise 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Yonca Onay oldu. Deneyimli yarışmacı marifetlerini evinde sergileyerek birinciliği elde etmek amacında. Kendisi ile ilgili de pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat B

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Yonca Onay hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Onay ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Yonca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Yonca kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Yonca Onay 30 yaşında. Aslen Karslı. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi. Lise mezunu. İstanbul Sancaktepe'den yarışmaya katılıyor. Haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olduğunu ve büyük ödülle eve döneceği konusunda tereddütünün bulunmadığını söyleyerek rakiplerine gözdağı verdi. Instagram hesabı @onayyonca948'tir.

En Hamarat Benim Yonca

En Hamarat Benim Yonca

En Hamarat Benim Yonca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.