Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm tek parça izle! EDHO 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm tek parça izle! EDHO 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yer altı dünyasındaki ilişkileri konu alan hikayesiyle ekranların fenomeni haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni ve son bölümü izleyicilerle buluştu. Sıkı hayranlarının merakla ve sabırsızlıkla beklediği diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm fragmanı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm özeti. Tek parça, full ve HD izle seçenekleri haber

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin 173. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173. bölüm özeti

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için hasımlarını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar. Hızır Reis'in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır. Masadan kalmasına rağmen tedbiri bırakmayarak yeğenini korumaya devam eden Hızır Çakırbeyli, tüm gücünü kullanır. Hızır amcasının verdiği kararlardan memnun olmayan Alpaslan ise amcasıyla iplerini koparmaya hazırdır. Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan sonunda Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir.Hızır Reis'in Korkmazlarla el sıkışmasını hazmedemeyen Ceylan ise eşiyle arasını açacak bir konuşma yapar. Hızır'ı kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır. Bahar Sincanlı, Hızır Reis'in pusulasını şaşırtırken, Ceylan'ın da hedefi olur. Hızır Reis bir yandan yeğeninin hayatını kurtarmak için zor kararlar verirken bir yandan da kendisine söz geçiremez. Bahar Sincanlı ise çocukluk arkadaşı Ömür'e rağmen, Hızır Reis'in gönlünü çalmaktan bir an olsun vazgeçmez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.