Esma Ateş Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılıyor! Bomba gibi bir hafta geliyor

Esma Ateş Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılıyor! Bomba gibi bir hafta geliyor
TV8'in sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası ile ilgili ilk fragman yayınlandı. Görüntülerde yer alan Esma Ateş dikkat çekmeyi başarırken sözleri, tavırları ve davranışları şimdiden gündeme oturdu. Seyircileri bomba gibi bir hafta bekliyor.

Dün Fatma Pişkin'in birinciliği ile sona eren haftasıyla bir kez daha 15 bin liralık ödül veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni maraton pazartesi günü başlayacak. Artık adım adım sezon finaline doğru gidilen programda yer alan isimler de kendilerini ispat etmek ve akıllarda yer alabilmek adına mücadele veriyor. Dün yapılan paylaşımlarda  yeni yarışmacılar belli oldu. Buna göre Esma Ateş de rakiplerine karşı birincilik için mutfağa girecek. Ateş'i diğer isimlerden ayıran nokta ise yaşadığı tartışmalar, Zuhal Topal'a karşı tavrı ve geçmişi oldu.


Masadan kalktı gitti!

Daha önce magazin sunuculuğu da yapan Esma Ateş programda bunun da avantajını kamera karşısında iyi kullandı. Dobra sözlerle programa damga vuran Ateş, fragmanda bir menüyü eleştirirken; "Atom yapmış, kanatçıda mıyım ben? Gelin bohçası gibi olmuş. Ne ararsan var ya... Terlik, kese, atlet..." dedi.

Masada ise soğan sevmediği için yemeyeceğini belirttiği bir lezzet için ise Zuhal Topal devreye girdi. Güzel sunucu 'Yemek zorundasın, bu masaya gelen her şeyden tatman gerekiyor' deyince olanlar oldu. Bir kaşık alan Ateş, 'Tamam mıdır, Zuhal Hanım?" diye sordu. Topal ise 'Benim sınırımı zorlama' şeklinde cevap verdi.

Bu olay sonrasında Esma Ateş masadan kalktı. Diskalifiye edilip edilmeyeceği şimdiden merak konusu.






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.