Esra Erol'da Fadime Mengütay kimdir? Eşi Volkan Mengütay oğlu Doğukan'ı kaçırdı!

Esra Erol'da Fadime Mengütay kimdir? Eşi Volkan Mengütay oğlu Doğukan'ı kaçırdı!
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Esra Erol'da haftanın son günü başladı. Birbirinden çarpıcı olayları ele alan Esra Erol'un yeni haftadaki son bölümde ilk konuğu Fadime oldu ve kendisinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Fadime kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Esra Erol'da haftanın son günü başladı. Birbirinden çarpıcı olayları ele alan Esra Erol'un yeni haftadaki son bölümde ilk konuğu Fadime oldu ve kendisinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Fadime Mengütay kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Esra Erol'da Fadime Mengütay kimdir?

Bugğn programa gelerek oğlu Doğukan'ı eşi Volkan'dan almak isteyen Fadime Mengütay 13-14 yıllık evli. İki çocukları var. Aslen Kütahya Simavlı. Velayeti kendisinde olan oğlunun, babası tarafından kaçırılmasından sonra stüdyoda Esra Erol'dan yardım istedi. Şahsi görüş gününde çocuğunu jandarma ile teslim eden acılı kadın için dosya açıldı. Genç kadın, oğlunun babasına kendilerini dövdüğünü söylediğini anlattı. Kayınvalidesi Rukiye Mengütay ve kayınpederi Aydın Mengütay'ın da oğlunu aç bıraktıklarını öne sürdü.


Esra Erol'da Fadime Mengütay Volkan Mengütay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.