Esra Erol'da Hicran Ökmen kimdir? 65 yaşındaki Yaşar Şahin mi kaçırdı

Esra Erol'da Hicran Ökmen kimdir? 65 yaşındaki Yaşar Şahin mi kaçırdı
ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni bir hafta daha başladı. Yepyeni konuklarıyla izleyicilerin karşısına çıkan Esra Erol'un ilk konuğu ise Mevlüde Arasan ve kızı Jiyan Ökmen oldu. 18 yaşında olan kızı için stüdyoya gelen anne, reşit olmadığı dönemde doğurduğu çocuk ve 65 yaşındaki bir kişinin tacizine uğradığını söyleyerek yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Hicran kimdir? 65 yaşındaki Yaşar Şahin mi kaçırdı? Detaylar haberimizde.

ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni bir hafta daha başladı. Yepyeni konuklarıyla izleyicilerin karşısına çıkan Esra Erol'un ilk konuğu ise Mevlüde Arasan ve kızı Jiyan Ökmen oldu. 18 yaşındaki kızı için stüdyoya gelen anne, reşit olmadığı dönemde doğurduğu çocuğu olduğunu ve 65 yaşındaki bir kişinin cinsel saldırısına uğradığını söyleyerek yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Hicran Ökmen kimdir? 65 yaşındaki Yaşar Şahin mi kaçırdı? Detaylar haberimizde.

Esra Erol'da Hicran kimdir?

Annesi ve ablasının gözyaşları içerisinde stüdyoya gelerek Esra Erol'dan bulunmasını istediği Hicran 18 yaşında. Reşit olmadan bir çocuk doğuran genç lise öğrencisinin önce 65 yaşındaki Yaşar Şahin tarafından cinsel saldırıya uğradığı ardından da kaçırıldığı öne sürüldü. Feryat eden ablası ve annesinin aradığı Hicran Ökmen'in bulunması için çalışma başlatıldı. 


esra erol'da hicram ökmen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.