Esra Erol'da Melike Alanay kimdir? Yunus Özdemir evliyken onu kaçırdı!

Esra Erol'da Melike Alanay kimdir? Yunus Özdemir evliyken onu kaçırdı!
ATV'nin ilgiyle seyredilen programı Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Birçok olayı işlemeyi yeni haftada da sürdüren başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi yine milyonları televizyon başına kilitledi. Günün ve haftanın ilk konuğu ise Fatma Hanım oldu ve kızı Melike Alanay için yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Melike Alanay kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Öğle sonrası kuşağında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren ve ödül üstüne ödül alan Esra Erol'da bugün yeni haftasına merhaba diyor. Güzel sunucu Esra Erol'un sunumu, mağdur kişilerin ya da ailelerin umut için geldiği stüdyo ve yayına bağlanan sürpriz konukların güne yön verdiği yapımda bugün derdini anlatmaya geldi. Erol'dan yardım isteyen Fatma Hanım için dosya açıldı.Peki, Esra Erol'da Melike Alanay kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Melike Alanay kimdir?

Bugün annesi Fatma Hanım'ın yayına katıldığı Melike Alanay 19 yaşında. Evli olan Yunus Özdemir tarafından kaçırıldığı öne sürüldü. Fatma Hanım; "Arkasında 100 adam var. Herkes kızını kurtar dedi. Kızımı kurtarın" dedi.

Esra Erol'da Melike Alanay kimdir? Yunus Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.