Esra Erol'da Musa kimdir? Nimet Buldan, Mesut İyidemir tarafından mı kaçırıldı?

Esra Erol'da Musa kimdir? Nimet Buldan, Mesut İyidemir tarafından mı kaçırıldı?
ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları işleyen başarılı sunucu Esra Erol'un bugünkü konuğu Musa Bey oldu. Kendisi eşinin nerede olduğunu öğrenmek adına annesi Sabriye Hanım ile birlikte annesiyle stüdyoya geldi. Peki, Esra Erol'da Musa Buldan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek seyredilen programı Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları işleyen başarılı sunucu Esra Erol'un bugünkü konuğu Musa Bey oldu. Kendisi eşinin nerede olduğunu öğrenmek adına annesi Sabriye Hanım ile birlikte annesiyle stüdyoya geldi. Özellikle Sabriye Hanım'ın feryadı yürekleri dağladı. Gelini olmadan yaşayamayacağını söyleyen acılı kadın, Esra Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Musa kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Erol'da Musa kimdir?

Bugün programa gelen Musa Buldan ile eşi Nimet 2 çocuk sahibi. Geçen ay fabrikaya gitmek için çıktığı eve daha sonra geri dönmediği. Mesut İyidemir tarafından kaçırıldığı öne sürülen genç kadının bulunması için dosya açıldı. 


esra erol'da musa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.