Esra Erol'da Raziye Sesli kimdir? İlhan Alioğlu onu kandırdı mı?

Esra Erol'da Raziye Sesli kimdir? İlhan Alioğlu onu kandırdı mı?
ATV ekranlarının sevilerek seyredilen gündüz kuşağı programı Esra Erolda'nın yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla milyonlara ulaşan canlı yayında yaşanılacaklar da merakla bekleniyordu ve ilk konuk Raziye olarak koltuğa oturdu. Ardından da Erol'dan yardım istedi ve dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Raziye kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunumuyla milyonlara ulaşan yayınlara bir yenisini daha eklendi. Günün ilk konuğu ise Raziye Hanım oldu. Evlilik vaadi ile kendisini kandırdığını ve dolandırıldığını öne süren Raziye Hanım için dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Raziye kimdir? Detaylar haberimizde.



Esra Erol'da Raziye kimdir?

Esra Erol'un bugün yayınlanan yeni bölümde ilk onuk olarak milyonların önüne çıkan Raziye Hanım temizlik görevlisi olarak Bodrum'da çalışıyor. Yazları burada olan ve aslen Adanalı Raziye Hanım burada tanıştığı İlhan Alioğlu tarafından evlilik vaadi ile kandırıdı. Otel açma maksadıyla kendisinden para istediğini öne sürdüğü İlhan Alioğlu'una toplamda 40 bin lira gönderdiğini söyleyen genç kadn, birçok kez Adana'ya gelme sözüne rağmen ailesi ile tanışmaya gelmediğini anlattı.


Esra Erol'da Raziye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.