Esra Erol'da Abdullah Arslan kimdir? Sevgi Arslan nerede?

Esra Erol'da Abdullah Arslan kimdir? Sevgi Arslan nerede?
 DAMGA Editörü
ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da yeni haftasına başladı. İlk konuk da Abdullah Arslan oldu. Eşinden haber alamadığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Abdullah Arslan kimdir? Sevgi Arslan nerede? Detaylar haberimizde.

Kendisinden yardım isteyenlere umut ışığı olan Esra Erol, bugün başlayan yeni haftada ilk olarak Abdullah Arslan'ı ağırladı. Eşi Sevgi Arslan'ın evden gittiğini ve ayladır haber alamadığını söyleyen Arslan, huzursuzluk yaşadıklarını, çocuklarının mağdur olduğunu ve eve dönmesini istediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Abdullah Arslan kimdir? Sevgi Arslan nerede? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Abdullah Arslan kimdir?

Esra Erol'da programının 15 Mayıs 2023 Pazartesi tarihinde ilk konuğu olarak stüdyoya gelmiştir ve eşi Sevgi Arslan'ın bulunmasını istedi. 10, 12 ve 14 yaşında 3 çocuk annesi. 23 Şubat'tan bu yana geri dönmesi için bekliyor.


Sevgi Arslan kimdir?

Eşi ve evi için çalışmak istediğini söyleyen ve birkaç günlük çalışma hayatının ardından kendisinden haber alınamadı. Önce eşine şiddet ve hakaret iddiasıyla koruma kararı aldırdı. Sonrasında ise Elif isimli bir arkadaşıyla birlikte olduğu düşünülüyor. Eşine de kafasını toplaması gerektiğini söyleyip iletişimi koparttı. Abdullah Bey ise şiddet uygulamadığını ancak karşılıklı olarak ağır sözler söylediklerini anlattı.

abdullah-arslan.jpg


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.