Esra Erol'da Fatma Yalçın kimdir? Eşi İlyas kendisini sokağa atıp Mehtap ile yeni hayat kurdu

Esra Erol'da Fatma Yalçın kimdir? Eşi İlyas kendisini sokağa atıp Mehtap ile yeni hayat kurdu
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Başarılı sunucu Esra Erol'un konularını işlemeye devam ettiği günde ilk konuk Fatma Yalçın oldu. Eşi İlyas'ın kendisini sokağa atıp Mehtap ile yeni hayata başladığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Fatma Yalçın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının vazgeçilmez programlarından biri olarak reyting rekorları kırmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bölümü ile yayınlandı. Başarılı sunucu Esra Erol'da günün ilk konuğu olarak ağırladığı Fatma Yalçın'a umut olabilmek adına dosyayı açtı. Acılı kadın eşinin kendiini sokağa attığını ifade ederek Mehtap Hanım ile yeni bir h ayata başladığını söyledi. İzleyiciler de kendisinin yaşadıkları karşısında büyük bir üzüntü yaşarken hakkındaki araştırmalara da başladı. Peki, Esra Erol'da Fatma Yalçın kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Fama Yalçın kimdir?

16 Kasım 2021 Salı günü yayınlanan bölümde milyonlarca kişinin karşısına çıkan Fatma Yalçın, dayak, şiddet, aldatma ve daha birçok şeyle birlikte kocası İlyas sebebiyle yardım istedi. 3 çocuk annesi olan Fatma Antalya'dan geldi.


fatma yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.