Esra Erol'da Gülden Delibaş kimdir? Eşi Kaan Delibaş Sevil Aydoğan ile birlikte mi?

Esra Erol'da Gülden Delibaş kimdir? Eşi Kaan Delibaş Sevil Aydoğan ile birlikte mi?
ATV'nin ilgiyle seyredilen programı Esra Erol'da bugün de birbirinden ilginç dosyaları ele alarak çözüme ulaştırma konusunda çalışmalarına devam etti. Aldatmaların, cinayet iddialarının, hırsızlıkların ve daha birçok konunun işlendiği canlı yayında Gülden Delibaş, eşi Kaan Delibaş'ın kendisini Sevil ile aldattığını öne sürdü ve boşanmak istediğini dile getirdi. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Esra Erol'da Gülden Delibaş kimdir? Eşi Kaan Delibaş Sevil ile birlikte mi? Detaylar ha

ATV'nin ilgiyle seyredilen programı Esra Erol'da bugün de birbirinden ilginç dosyaları ele alarak çözüme ulaştırma konusunda çalışmalarına devam etti. Aldatmaların, cinayet iddialarının, hırsızlıkların ve daha birçok konunun işlendiği canlı yayında Gülden Delibaş, eşi Kaan Delibaş'ın kendisini Sevil ile aldattığını öne sürdü ve boşanmak istediğini dile getirdi. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Esra Erol'da Gülden Delibaş kimdir? Eşi Kaan Delibaş Sevil ile birlikte mi? Detaylar haberimizde.




Gülden Delibaş kimdir?

Bugün yayınlanan bölümde milyonların karşısına çıkan Gülden Delibaş, Kaan ile 12 yıllık evli. 8 ve 9 yaşında iki çocuk sahibi. Çocuklarından biri otizmli ve onun için ekstra bir çaba gösteriyor. Hayatın kendisine adil davranmadığını dile getirerek 3 yıldır içinde biriktirdiklerini burada dökmek istediğini anlattı. 3 yıldır kimsenin kendisine yardımcı olmadığını söyledi. Senelerce çalışmadığı eşinin arkadaşlarının yardımıyla açılan dükkandan para kazanmaya başlayınca manikürcü Sevil ile aşk yaşadığını öne sürdü. Otizm sebebiyle çok sayıda zorluk yaşadığını belirterek bugüne kadar gelen süreçte sessiz kaldığını gözyaşlarıyla anlattı. 

Gülden Delibaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum