Esra Erol'da Sakine Atabey nerede? Şaban Atabey eşini arıyor!

Esra Erol'da Sakine Atabey nerede? Şaban Atabey eşini arıyor!
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da yine çarpıcı bir dosya ile karşımıza çıktı. Şener Atabey, 14 yıllık eşi Sakine Atabey'in biri engelli iki çocuğunu da bırakıp 5 Mayıs'ta kaybolduğunu söyledi.

Devlet koruması altında olduğu için kayıp başvurusu yapamadığını ifade eden Şener Bey, eşinin babasının evine gittiğini anlattı. Kavga ettikleri gerekçesiyle Sakine Hanım'ın evden ayrıldığını ifade eden Şaban Bey; "Çocuklardan sıkıldığını, onlara bakabileceğimi söyledi. Bir süre çocuğumuz olmadı, ardından iki çocuk dünyaya getirdik. Engelli çocuğumu bilhassa nasıl bırakayım? Eşim boşanmak istedi ama ben istemedim. Tartıştık. Sonra da aiesinin evine bıraktım" dedi.

Esra Erol da son günlerde gümndeme gelen ve programında işlediği Şaban Bey ve Ayfer Hanım'ın yaşadığı hoca konusunu sordu. Herhangi birisiyle görüşüp görüşmediğini Sordu. Şener Bey; 'Birisiyle görüşüyordu. Ona gidiyordu. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Son 1 senede tartışmalarımız oldu. Eşim onu aldattığımı düşünüyordu. Diğer yandan da engelli çocuğumuz sebebiyle hayatını yaşayamadığını söylüyordu." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.