Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 27. Bölüm Youtube ve tek parça izle (9 Ağustos Salı)

Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 27. Bölüm Youtube ve tek parça izle (9 Ağustos Salı)
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya haftanın ikinci gününde de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli konuları seyircilerin karşısına çıkaran ve çözüme ulaştırmaya çalışan başarılı psikolog Esra Ezmeci, başarısını sürdürmek ve güzel haberler vermek istiyor. Seyirciler de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek amacında. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 27. Bölüm Youtube ve tek parça izle alternatifleri haberimizde.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Karşı Karşıya'nın yeni bölümü başlıyor. Başarılı psikologun konukları ve heyetiyle birlikte olayları çözüme kavuşturabilmek adına ortaya koydukları mesainin sonuca varılması konusunda en etkili yöntemler deneniyor. Zeynep'in 5 aylık çocuğunu bırakıp evden kaçması herkesi şoke etmişti. Ayrıca evde böceklerin çıkması da çocuk konusunda vahamiyetin ne kadar yüksek olduğunu gösterdi. Seyirciler de programı izlemek istiyor. Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 27. bölüm Youtube ve tek parça izle alternatifleri haberimizde.


 

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci kimdir?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci,  İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci”nin 1 oğlu bulunmaktadır. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi ve Düştüğünde kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı ben veririm isimli Destek Yayınları’ndan çıkmış 3 kitabı bulunmaktadır. Şu an kitapları çok satanlarda ilk sıradadır.


esra ezmeci


 

Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya 27. bölüm 9 Ağustos Cuma izle 

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Ezmeci, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. FOX TV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.