Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) West Balkans DLC indir

Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) West Balkans DLC indir
Dünyanın en çok oynanan oyunlarından Euro Truck Simulator 2'de yeni bir DLC daha yayınlandı. West Balkans, SCS Software tarafından oyunculara sunuldu. Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) West Balkans DLC indir alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Uzun yol severlerin, trafikte gitmeyi arzu edenlerin ve gerçek bir simülasyon keyfi yaşamak için can atanların en çok tercih ettiği oyunlar arasında Euro Truck Simulator 2 bulunuyor. TIR'ınızla birlikte taşıdığınız yükler ve ülkeler arasındaki yolculuk sebebiyle uzun süredir gündemde yerini koruyan yapım, yeni haritalar çıkarmayı sürdürüyor. Iberia'nın ardından çok beklenen ve sabırsızlanılan West Balkans DLC'si de 19 Ekim'den itibaren Steam Atölyesi'nde yerini alacak. Oyunu sevenler de araştırmalarda bulunarak hem fiyatını öğrenmek hem de indirebilmek adına bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) West Balkans DLC indir alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

West Balkans DLC'de hangi ülkeler var?

SCS Software'nin Batı Balkanlar olarak 19 Ekim 2023 tarihinde yayınladığı West Balkans DLC'sinde yer alan ülkeler belli oldu. Daha fazla trafik ve yol dokunuşuyla farklı bir harita oluşturulduğu yönünde olumlu yorumlar alan eklentide Arnavutluk, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya bulunuyor.

West Balkans DLC kaç lira?

Oyunun yeni yaması olarak kullanıcılara sunulan West Balkans DLC, henüz sadece yayıncılara erken erişim olarak verildi. Steam'de de sayfası açılan eklenti için fiyat açıklanmadı ancak 270,00₺ üzerinden satışa çıkması bekleniyor.

Euro Truck Simulator 2 West Balkans DLC indir

Şirketlerini kurarak uluslar arası bir marka haline gelmek ve şoförlük yaparak keyif yaşamak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği ETS 2'nin yeni DLC'si West Balkans'ın nasıl indirilebileceği de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ancak böyle bir durum söz konusu değil. Eğer orijinal haritalarınız yoksa oyundaki birçok özellikten mahrum kalıyorsunuz. Bu sebeple Steam üzerinden tüm DLC'leri satın almanız gerekmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.