EXXEN Konuşanlar 41. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 41. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 41. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 41. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Katılımcıların ve konukların yer aldığı programı her hafta milyonlarca kişi seyretmeye devam ediyor. Platformda diğer yapımlara büyük fark atan Konuşanlr bu hafta da ilgiyle seyredilecek. Hasan Can Kaya'nın sunumu da seyircileri ekran başına kilitleyecek. EXXEN Konuşanlar 41. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri d

EXXEN'e transfer olmasının ardından performansından bir şey kaybetmeyen ve milyonlarca izleyiciyi peşinden sürükleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini alıyor. 12 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanacak olan 41. bölümde salondaki seyirciler, katılımcılar ve konuk Ecem Erkek izleyenlere komedi dolu anlar yaşatacak. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 41. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 41. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Konuk sandalyesinde bu hafta Ecem Erkek oturacak. Ayrıca sahneye çıkan isimler de anlattıkları ile herkesi güldürecek. Bir konuşan eşinden etkilenme anlarını anlatınca Hasan Can Kaya'nın tepkisi izleyicileri kahkahaya boğdu. Güzel oyuncu Ecem Erkek de yine adından söz ettirecek.

Konuşanlar 2. sezon 41. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.