EXXEN Leyla ile Mecnun 11. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 11. bölüm full ve tek parça izle
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmaya devam eden Leyla ile Mecnun 12 Kasım Cuma günü 11. bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden önemli isimlerin kadrosunda bulunduğu yapım bu hafta da ilgiyle takip edilecek. Mecnun, Leyla'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? EXXEN Leyla ile Mecnun 11. bölüm full ve tek parça izle alternatifleri haberimizde.

EXXEN'deki diziler arasında en çok izlenenlerden biri olmayı başaran ve yıllar sonra aynı sıcaklıkla devam eden Leyla ile Mecnun yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Saat 00.00'da platforma eklenen dizide bu hafta yaşanılacaklar da merak konusu. Çünkü son bölümde Leyla evlenmek üzereydi. Buna karşılık olarak Mecnun da misillemede bulunmuştu. Peki, Leyla evlenecek mi? Bu sorunun cevabı bugün sabırsızlıkla bekleniyor. Her anı aşk ve komedi dolu dizide zaman zaman hüzün de yaşanacak. EXXEN Leyla ile Mecnun 11. bölüm full ve tek parça izle alternatifleri haberimizde.


 

Leyla ile Mecnun 10. bölümde neler oldu?

Erdal Bakkal kendisinden haraç isteyen mafyaya karşı direnmeye çalışır ama başarılı olamaz. Gelen adamlar dükkanını dağıtır, talan eder. Diğer yandan Mecnun, Berk ile evlenmek üzere olan Leyla'nın nikahında organizasyon elemanı olarak çalışmaya başlar. Yanında Yavuz ve İsmail de vardır. Ancak bu organizasyon planlanandan farklıdır. Sonu da beklenmedik şekilde bitecektir.


LEYLA İLE MECNUN 11. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


leyla ile mecnun


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.