Fatih Portakal ile FOX Ana Haber neden yok? Fatih Portakal ayrıldı mı kovuldu mu nerede?

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber neden yok? Fatih Portakal ayrıldı mı kovuldu mu nerede?
Hafta içi her gün saat 19:00'da izleyicilerin karşısına çıkan ve Türkiye'nine ne çok izlenen haber bültenini sunan Fatih Portakal bugün yerinde olmayacak. Dün de televizyonda yer almayan başarılı sunucu için araştırmalar başladı. Peki Fatih Portakal ile FOX Ana Haber neden yok? Fatih Portakal ayrıldı mı kovuldu mu nerede? İşte detaylar...

FOX TV'de yıllardır sunduğu ana haber bülteni ile gündeme farklı bir bakış açısı getiren Fatih Portakal ilki gündür ekrandaki yerini almıyor. Kendisini izleyen ve sıkı takipçisi olan vatandaşlar da Portakal'ın neden haber sunmadığını merak ederek araştırııyor. Dünden bu yana biinlerce kişi Fatih Portakal ile FOX Ana Haber neden yok? Fatih Portakal ayrıldı mı kovuldu mu nerede? sorularını sorarak yanıt aradı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

 


Fatih Portakal neden yok?

Akşam saatlerinin vazgeçilmez haber programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Fatih Portakal yayın akışındaki bilgilere göre bugün televizyonda görülmüyor. Fatih Portakal FOX Ana Haber'de neden yok, FOX TV'den ayrıldı mı? gibi sorular soruldu. Başarılı televizyoncu şu an için izinde.

ismail küçükkaya neden yok

 


Fatih Portakal ne zaman haber sunmaya başlayacak?

FOX TV'nin İsmail Küçükkaya ile birlikte yıllardır en çok konuşulan haberlerini sunup kanalın reytinglerinde büyük rol oynayan ve hatta kanalın farklı bir projesinde çalışabileceği öne sürülen Fatih Portakal şu anda tatilde. Başarılı televizyoncu yaz tatili için birçok arkdaşıyla birlikte. Kendisi eylül ayında ekranlara dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum