Formula 1 Azerbaycan GP antrenman turları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CANLI İZLE

Formula 1 Azerbaycan GP antrenman turları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CANLI İZLE
Dünyanın en çok seyredilen motor sporları yarışları Formula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı pilotların ve markaların amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bu kez adres Azerbaycan. Başkent Bakü'de gerçekleşecek yarış haftasının ilk etabını antrenman turları oluşturuyor. Hız tutkunları da bu anlara tanıklık etmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Azerbaycan GP antrenman turları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CANLI İZLE alternatifleri haberimizde.

Dar sokakları, 90 derecelik virajları ve rüzgarlı caddeleri ile Formula 1 heyecanını katlayan Azerbaycan GP, Bakü Şehir Pisti'nde gerçekleşecek. 10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetine sahne olacak zorlu maratonun ilk etabında atrenman turları gerçekleştirilecek. Ardından cumartesi günü sıralama turunda herkes pole pozisyonunu alabilmek adına ter dökerken pazar ise büyük yarışta herkes damalı bayrağı ilk gören isim olabilmek için motorlarını çalıştıracak. Ancak gözler ilk olarak antrenman (hazırlık)  turlarında. Peki, Azerbaycan GP antrenman turları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CANLI İZLE alternatifleri haberimizde.


Formula 1 Azerbaycan Bakü GP ne zaman, saat kaçta?

Formula 1'de sabırsızlıkla beklenen Bakü Grand Prix'si 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak. İşte bu haftanın yarış takvimi;

  • FORMULA 1 AZERBAYCAN GP ANTRENMAN TURU: 10 Haziran Cuma, 14.00
  • FORMULA 1 AZERBAYCAN GP ANTRENMAN TURU: 10 Haziran Cuma, 17.00
  • FORMULA 1 AZERBAYCAN GP ANTRENMAN TURU: 11 Haziran Cumartesi, 14.00
  • FORMULA 1 AZERBAYCAN GP SIRALAMA TURLARI: 11 Haziran Cumartesi, 17.00
  • FORMULA 1 AZERBAYCAN GP: 12 Haziran Pazar, 14.00

Formula 1 Azerbaycan Bakü GP canlı izle

Bu hafta yaşanacak heyecana tanıklık etmek istyenler Bakü GP'nin yayın bilgilerini öğrenip canlı yayınla izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. Formul 1 TV ve S Sport'tan seyredebilirsiniz. İki kanal için de üyelik gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.