Formula 1 (F1) Avusturya GP (Grand Prix) hazırlık ve antrenman turları izle

Formula 1 (F1) Avusturya GP (Grand Prix) hazırlık ve antrenman turları izle
Türkiye ve dünyada en çok izlenen 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'in yeni haftasına bugün başlanıyor. Geride kalan yarışın ardından gözler pazar gününe kadar yaşanacak sürece çevrildi. Bugün ve yarın gerçekleştirilecek antrenman turları yerini sıralama turlarına bırakacak ve pazar günü de büyük yarış için pilotlar ceplerine geçecek. Gözler ise öncelikle bugünde. Pilotlar ve markalar son durumlarını analiz edebilme, yarış öncesindeki eksiklerini gidermek ve en hızlı turları atabilmek adına

Bu hafta devam edecek Formula 1'de yeni adres Avusturya oldu. Carlos Sainz'in geçen hafta elde ettiği birincilikle birlikte liderliğe oturması bu haftaya kadar yaşanan heyecanı daha da katladı. Bugünden itibaren basın toplantıısyla birlikte yarın antrenman turları gerçekltirilecek. Hız tutkunları da bu heyecana ortak olabilmek adına araştırmalarda bulunarak yayın bilgileri hakkında detayları okumak istiyor. Peki, 2022 Formula 1 Avusturya saat kaçta ve hangi kanalda? 2022 Formula 1 Avusturya GP antrenman turları S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

Avusturya GP saat kaçta ve hangi kanalda?

Hafta sonu, 8 Temmuz Cuma günü 14.30'da gerçekleştirilecek 1. antrenman seansı ile başlayacak. Sprint hafta sonunda olduğumuzdan, 1. antrenman turlarının ardından hemen sıralama turlarına geçilecek. 

8 Temmuz Cuma günü 18.00'de sıralama turları gerçekleştirilecek ve bu seansın sonucu, Sprint yarışın grid dizilimini belirleyecek. 

9 Temmuz Cumartesi günü 13.30'da 2. antrenman seansı gerçekleştirilecek. Takımlar, bu seansta daha çok yarış temposu üzerine odaklanıyorlar. 

9 Temmuz Cumartesi günü 17.30'da ise Sprint yarış gerçekleştirilecek. Bu yarışın sonucu, ana yarışın grid dizilimini belirleyecek. Son olarak, 10 Temmuz Pazar günü 16.00'da ana yarış gerçekleştirilecek. 

1. Antrenman Turları: 8 Temmuz Cuma - 14.30

2. Antrenman Turları: 8 Temmuz Cuma - 18.00

3. Antrenman Turları: 9 Temmuz Cumartesi - 13.30

Sıralama Turları: 9 Temmuz Cumartesi - 17.30

Yarış: 10 Temmuz Pazar - 16.00


 

2022 Formula 1 (F1) Avusturya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.