Formula 1 Fransa GP sıralama turları yayın bilgileri (Canlı izle)

Formula 1 Fransa GP sıralama turları yayın bilgileri (Canlı izle)
Türkiye'de ve dünyada milyonların ekran başına kilitlendiği Formula 1'de sezonun 12'inci yarışı için geri sayım sürüyor. Antrenman etaplarının ilk ikisi gerçekleştirildi ve sırada bir hazırlık turu daha var. Ardından da sıralama turlarına geçilerek yarışın nasıl başlayacağı belirlenecek. Formula 1 Fransa GP sıralama turları yayın bilgileri haberimizde.

10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetine tanıklık edilen Formula 1'de yeni sezon heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarın 12'inci haftaya ev sahipliği yapacak Fransa'da yaşanacak mücadeleden kimin galip ayrılacağı şimdiden merak konusu ve sabrısızlıkla bekleniyor. Yarışa nasıl başlanacağı ise merak konusu ve bir an önce tanıklık edilmek isteniyor. İlk cebe ise kimin geleceği ve pole pozisyonunu kimin alacağı da bir hayli önemli. Bu sebeple de sıralama turlarında elde edilecek sonuçlar yarın için belirleyici rol oynayacak. Formula 1 Fransa GP sıralama turları yayın bilgileri haberimizde.


 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen

 

F1 TV, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan yayınlanacak antrenman, sıralama turları ve yarış saatleri:

1. Antrenman Turları 
22 Temmuz Cuma,
TSİ 15.00-16.00

2. Antrenman Turları
22 Temmuz Cuma,
TSİ 18.00-19.00

3. Antrenman Turları 
22 Temmuz Cumartesi,
TSİ 14.00-15.00

Sıralama Turları
23 Temmuz Cumartesi,
TSİ 17.00

F1 Fransa GP
24 Temmuz Pazar,
TSİ 16.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.