Formula 1 Kanada GP sıralama turları canlı izle (S Sport Plus canlı izle)

Formula 1 Kanada GP sıralama turları canlı izle (S Sport Plus canlı izle)
Türkiye'de ve dünyada milyonları ekran başına kilitleyen Formula 1'de sezon tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu maratonda bu hafta sıra Kanada'ya geldi. Yarın düzenlenecek yarışın nasıl başlayacağına karar verilecek sıralama turları için hız tutkunları sorgulamalara başladı ve yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Formula 1 Kanada GP sıralama turları canlı izle (S Sport Plus canlı izle) alternatifleri haberimizde.

Formula 1'de 2022 sezonu tüm hızıyla sürüyor. Kanada'da gerçekleştirilecek yarışta birçok önemli viraj bulunuyor. Pilotlar da markalarıyla birlikte tüm zorlukların altından kalkabilmek için mücadele verecek. Antrenman turlarının ardından yapılacak sıralama turları yarınki büyük yarışın nasıl başlayacağını belirleyecek. Herkesin hedefi ilk sırayı alarak avantajı eline geçirmek. Hız tutkunları da araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Formula 1 Kanada GP sıralama turları canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

F1 KANADA GP 2022 SIRALAMA TURLARI SAAT KAÇTA?

  • FORMULA 1 KANADA GP ANTRENMAN TURU: 17 Haziran Cuma, 21.00
  • FORMULA 1 KANADA GP ANTRENMAN TURU: 18 Haziran Cumartesi, 00.00
  • FORMULA 1 KANADA GP ANTRENMAN TURU: 18 Haziran Cumartesi, 20.00
  • FORMULA 1 KANADA GP SIRALAMA TURLARI: 18 Haziran Cumartesi, 23.00
  • FORMULA 1 KANADA GP: 19 Haziran Pazar, 21.00

kanada gp


 

FORMULA 1 KANADA GP SIRALAMA TURLARI CANLI İZLE

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.