FOX TV Çocukluk dizisi 11. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Çocukluk final izle

FOX TV Çocukluk dizisi 11. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Çocukluk final izle
Yeni başladığı yayın hayatında bir ara ekranlardan uzak kalan Çocukluk final bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yapımların karşısında fazla direnemeyen yapım bugün son kez yayınlanacak. Gelecek hafta ise yerini Son Yaz'a bırakacak. FOX TV Çocukluk dizisi 11. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri ile karşınızdayız.

Behzat Ç. ile yakaladığı reyting rekortmenliği ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu bugün yeniden izleyicisinin karşısına son kez çıkıyor. BluTV'de Behzat Ç.'nin 9 bölümünde daha oynayan ancak devamını getirmeyen ünlü oyuncu dizi arkadaşları tarafından tepki ile karşılanmıştı. Artık daha önce adı Kimsesizler olarak belirlenen ancak RTÜK uyarısı sonrasında adı Çocukluk olarak değiştirilen yapım perdelerini kapatıyor. Dizinin finalbölümü de merakla bekleniyor. Çocukluk dizisi 11. bölüm tekparça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Detayları okuyabilirsiniz. Yorumlarınızı haberimizin alt kısmında yer alan mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Çocukluk 11. bölüm özeti

Zeynep’i kurtarmaya çalışırken kendini tehlikeye atan Mahir’in durumu kritiktir. Bir yandan Zeynep’i bir yandan da Mahir’i kurtarmaya çalışan Ayşegül’ün yokluğunda ise yuvaya Mavi’yi bulup almaya pek tekin olmayan akrabaları gelir. Demet, bu durumu Ali Kaan’ı da alıp kaçmak için bir fırsat olarak görür. Gülay’ın kıskançlıktan yaptıkları ise Ayşegül’ün Mavi'yi korumasına engel olur. Artık Mavi’nin tek umudu hastanede yatan ağır yaralı babası, Mahir’dir…Çocukluk final bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!



 

Çocukluk konusu

“Çocukluk” dizisinde; tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Ali Kaan Umut Evi’nde aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’in (Derinsu Akkuş) yeni ailelerini bulma yolunda yaşadıkları, öz ailelerine duydukları özlem ve kimi zaman uğradıkları hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir, bu kardeşlik ileride, hayata el ele ve umutla sarılmalarını sağlayacaktır. Kızların her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan Ayşegül (Burcu Özberk) desteğini ve sevgisini onlardan hiç esirgemez…


Çocukluk 11. bölüm full tek parça Youtube HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Çocukluk 8. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çocukluk'un 4. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 


 


 

Çocukluk 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Çocukluk'un 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


 

Çocukluk oyuncuları kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Selen Öztürk, Kübra Süzgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.