Galatasaray Başakşehir Türkiye Kupası maçı A Spor canlı izle

Galatasaray Başakşehir Türkiye Kupası maçı A Spor canlı izle
Ziraat Türkiye Kupası'nda futbol heyecanı İstanbul'da devam ediyor. Süper Lig'deki performansıyla rakiplerine büyük bir fark atan Galatasaray, çift kupa ile sezonu tamamlamak için Başakşehir'i yarı finalde ağırlıyor. Bu kulvarda en fazla mutlu sona ulaşan takım olarak dikkat çeken sarı kırmızılılara karşı turuncu lacivertliler ise sürpriz peşinde. Tek maç üzerinden oynanacak 90 dakika için yayın bilgileri de merakla araştırılıyor. Galatasaray Başakşehir Türkiye Kupası maçı A Spor canlı izle.

BURAK ZİHNİ - Türkiye Kupası'nda heyecan İstanbul'da sürüyor. MKE Ankaragücü - Trabzonspor karşılaşmasının ardından bugün Galatasaray, NEF Stadyumu'nda Başakşehir'i ağırlayacak. Bu sezon farklı yendiği rakibini kupada da eleyerek yarı finale yükselmek isteyen sarı kırmızılıların hedefi çifte kupa ile yaza girmek. Bunun için de birçok önemli yıldızı bulunan Aslan yine galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. İki takımın taraftarlarının yanı sıra futbol severler de karşılaşmanın yayın bilgilerini öğrenmek amacında. Galatasaray Başakşehir Türkiye Kupası maçı A Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in lideri Galatasaray ile Başakşehir'in Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geleceği maç 20.30'da başlayacak. Mücadele Aspor'dan canlı yayınlanacak.


 

Galatasaray Başakşehir maçı muhtemel 11'leri

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, A.Bardakçı, Emre Taşdemir; L.Torreira, Oliviera, Barış Alper, Rashica; Mertens, Icardi

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Hasan Ali, Ndayishimiye, Deniz, Aleksic, Berkay, Mounir, Okaka


 

Galatasaray Başakşehir maçı A Spor canlı izle

A SPOR HD kanalı güncel 2023 frekans bilgileri aşağıdadır. Türksat kanal frekans bilgilerini girerek A SPOR HD Türksat frekans 2023 bilgileri ile ATV DOĞU PAKET isimli pakette yer alan kanal için yükleme yapabilirsiniz. Kanalı hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Kanal İsmi A SPOR HD
Frekans 12053
Polarizasyon H - Yatay
SR 27500
FEC 5/6
Kapsama Doğu
Güncellenme Tarihi 3.04.2023

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.