Gelin Evi 19 Mayıs Perşembe puanları Leyla kaç puan aldı?

Gelin Evi 19 Mayıs Perşembe puanları Leyla kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak SHOW TV ekranlarında yer almayı sürdüren Gelin Evi'nde final öncesindeki son gün başlıyor. Birbirinden iddialı beş ismin evlerinde rakiplerini ağırladığı zorlu maratonda bugün yarışacak isim belirlendi. Buna göre Leyla Öztürk diğer 4 ismi ve Aslı Hünel'i konuk edecek. Kendisi hafta başından bu yana oldukça özgüvenliydi ve sıra kendisine geldi. Bugün elde edeceği puanlar da merak konusu ve herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Leyla kaç pu

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. Yayın hayatında 900 bölüme doğru giden başarılı yapımda yarışacak yeni isim de belli oldu. Buna göre fragmanda yer alan görüntülerde oldukça çetin bir rakip olarak gözüken Sahra Herdili kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Leylakaç puan aldı? Gelin Evi 19 Mayıs Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

'Bana haksızlık yaptınız bari...'

"Sunum tabaklarının duvara asılması mı moda?" diyen Nur rakibini eleştirdi. Yasemin'in puanı Sahra'yı neredeyse çileden çıkardı. Güzel yarışmacı; 'Tamamen kendinize göre puan veriyorsunuz. Bana haksızlık yaptınız bari bu arkadaşa yapmayın' diyerek çıkıştı. Hepsi ve daha fazlası SHOW TV'de olacak.

Gelin Evi Leyla kimdir? Leyla Öztürk Instagram hesabı


 

Leyla kaç puan aldı?

Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Leyla'yı Nur, Sahra, Dilek, Yasemin ve Sahra değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Leyla'nın aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Gelin Evi Leyla kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Leyla 38 yaşında. Üniversiteden mezun oldu. Evinde geri dönüşüm ile birlikte nelerin değerlendirilip hayata kazandırılabileceğini göstermek istedi ve sonunda başardı. İş teklifleri ile hedefine ulaştı. Instagram'da da buna yönelik paylaşımlarda bulunuyor. Mini mini tasasarımları ile dikkat çekecek bir çizgisi var. Instagram hesabı @leyla_minimini_design'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.