Gelin Evi 23 Mayıs Pazartesi puanları | Duygu kaç puan aldı?

Gelin Evi 23 Mayıs Pazartesi puanları | Duygu kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla rakiplerini geride bırakabilmek ve altınları alıp eve gitmek adına vereceği mücadele nefes kesecek. Bugün başlayacak all star etabı yine ilgiyle seyredilecek. İlk gün yarışacak isim ise Duygu Yavaş olarak belirlendi. Peki, Duygu kaç puan aldı? Gelin Evi 23 Mayıs Pazartesi puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yine bir All Star etabı gerçekleşmek üzere bugün başlıyor. Adından söz ettirmeyi başaran ve programa damga vuran en tartışmalı gelinlerin boy göstereceği beş günlük maraton yine nefes kesecek. Evlerinde ağırlayacakları misafirleri ve güzel sunucu Aslı Hünel'i memnun etmek isteyen beş isim arasından bugün yarışacak yarışmacı Duygu Yavaş olarak açıklandı. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Duygu Yavaş kaç puan aldı? Gelin Evi 23 Mayıs Pazartesi puanları haberimizde.


 

Heyecan başlıyor

Yemekleri, ev düzeni, çeyizi ve daha birçok konuda evlinin kapılarını açacak olan Duygu Yavaş, en yüksek puanları ele alarak birinciliği kazanmak istiyor. Güzel yarışmacı puanlarıyla kendisinden sonra yarışacak isimlere de şimdiden gözdağı vermek amacında. Hepsi ve daha fazlaso SHOW TV'de.


duygu yavaş gelin evi


 


Duygu kaç puan aldı?

Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Duygu'yu Kübra, Aleyna, Seda ve Özge değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Duygu'nun aldığı puanlar haberimize eklenecek.


duygu yavaş gelin evi


 

Gelin Evi All Star Duygu Yavaş kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici yarışmalarından biri olan Duygu Yavaş 28 yaşında. Aslen Balıkesir Bandırmalı. Akdeniz Üniversitesi'nin finans bölümünden mezun oldu. Youtuber'lık ve influencerlık yapıyor. Günlük vloglar, bebeklerin yaşamlarına dair paylaşımlar ve bilgi aktarımı ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. 2 çocuk annesi. Instagram hesabı @duyguuyavas'tır. Youtube kanalı da https://www.youtube.com/c/DuyguYavas'tır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.