Gelin Evi 3 Haziran kim birinci oldu? İşte kazanan isim...

Gelin Evi 3 Haziran kim birinci oldu? İşte kazanan isim...
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde bir hafta daha sona eriyor. Beş yarışmacının kendi gününde evini rakiplerine açarak birincilik için kolları sıvadığı programda bugün bir isim evine ödülle dönecek. Pazartesi Feyza'nın başlattığı zorlu yarışın galibi bugün açıklanacak. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 3 Haziran puanları ve 10 çeyrek altının sahibi haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yepyeni bir hafta daha tamamlanıyor. Dört gün boyunca yarışan yarışmacılar bugün final etabındaki puanları neticesinde sıralanacak ve ardından 10 çeyrek altının sahibi belirlenecek. Herkes oldukça iddialı ve kendisine güveniyor. Bu nedenle de sıkı bir mücadele söz konusu. İzleyiciler de gün sonunu iple çekiyor. Peki, Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? 3 Haziran puanları ve 10 çeyrek altının sahibi haberimizde.


 


Nur'un evinde hafta bitiyor

Yeni haftanın ilk günü Feyza Biray konuklarını ağırlamıştı. Puanlarını alan deneyimli gelinin ardından ijinci günde Armağan yarıştı. O da evinin kapılarını misafirleri için açtı. Hafta ortasına sıra geldiğinde ise Saranur yarışmıştı. Dün de Neşe final öncesinde puanlarını almıştı. Bugün de Nur Gölge'nin evinde haftaya nokta konulacak.


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Yarışmacılar arasındaki puan farkı oldukça az. Bu nedenle Nur'un evinde elde edeceği puanlar kendisini zirveye taşıyabilir. Şu anda Feyza 33 puanla ilk sırada. 32 puanlı Armağan ise hemen arkasında. Neşe'nin 30, Saranur'un ise 29 puanı bulunuyor. Bugün dengeler her an değişebilir. 

Feyza
Saranur: 6
Armağan: 6
Neşe: 7
Nur: 5
Aslı Hünel: 9
Toplam: 33


Armağan
Nur: 7
Neşe: 6
Saranur: 7
Feyza: 5
Aslı Hünel: 8
Toplam: 32

Saranur
Nur: 6
Neşe: 5
Armağan: 4
Feyza: 6
Aslı Hünel: 8
Toplam: 29


Neşe
Nur: 4
Armağan: 7
Saranur: 4
Feyza: 7
Aslı Hünel: 8
Toplam: 30

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.