Gelin Evi Ahsen kimdir? Ahsen Duran Instagram hesabı

Gelin Evi Ahsen kimdir? Ahsen Duran Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde heyecan Balıkesir'de sürüyor. Birbirinden iddialı ve fenomen isimlerin yarıştığı programa katılan isimlerden biri de Ahsen. Güzel gelin hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Altınları evine götürmek isteyen Ahsen'in hayatına dair tüm detayların yer aldığı haberimizi bu sayfada okuyabilirsiniz.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Ahsen Duran oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Ahsen Duran  kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

[related-posts id="93848" color="bg-danger"][/related-posts]

Gelin Evi Ahsen kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Ahsen, dijital içerik üreticiliği yapıyor. Hesabında ev, yaşam, yemek tarifleri, indirim ve çeyizlerle ilgili videolar çekip paylaşımlar yapıyor. Binlerce kişi tarafından takip edilen güzel yarışmacı henüz birkaç aylık evli. Balıkesir'den yarışmaya katılıyor. Instagram hesabı @ahsenle_blog'dur.

Gelin Evi Ahsen kimdir? Ahsen Duran Instagram hesabı


AHSENDURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.