Gelin Evi All Star 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Kübra kaç puan aldı?

Gelin Evi All Star 25 Mayıs 2022 Çarşamba puanları | Kübra kaç puan aldı?
Türkiye'nin en şatafatlı yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha tüm hızı ile devam ediyor. Duygu ve Aleyna'dan sonra sıra Kübra'ya geldi ve genç gelin evini rakiplerine açarak birincilik için yarışacak. Kendisinden beklentiler yüksek ve performansı da merak ediliyor. Peki, Kübra kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Joker Yapım'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği, sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yine bir All Star etabı başladı ve iki gün geride kaldı. Bugün ise sırada üçüncü yarışmacı var. Evlerinde ağırlayacakları misafirleri ve güzel sunucu Aslı Hünel'i memnun etmek isteyen beş isim arasından bugün yarışacak isim Kübra Seven olarak açıklandı. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Kübra Seven kaç puan aldı? Gelin Evi 25 Mayıs Çarşamba puanları haberimizde.


 

Kübra kaç puan aldı?

Kübra bugün pamuk prenses kostümü ile rakiplerini karşıladı. Birçok tartışmanın yaşanacağı bölüm yine nefes kesecek. Bugün evindeki düzenden yemeğe kadar pek çok konuda puanlanacak olan Kübra'yı Duygu, Aleyna, Seda ve Özge değerlendirmeleri ve eleştirileriyle günün nasıl biteceğini belirleyecek. Aslı Hünel ise hafta finalinde notunu açıklayacak. Kübra'nın aldığı puanlar haberimize eklenecek.


Gelin Evi All Star Kübra kimdir? Kübra Seven Instagram hesabı


 

Gelin Evi All Star Kübra kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Kübra Seven 31 yaşında. Şu an çalışmamakla birlikte oyunculuk yapıyor. Lise mezunu olan genç yarışmacı, kendisini geliştirebileceği bir bölümde okumak istiyor. Instagram hesabı @kubraseveniniz'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.