Gelin Evi All Star Özge kimdir? Özge Erel Instagram hesabı

Gelin Evi All Star Özge kimdir? Özge Erel Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının All Star etabında kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda herkesin hedefi büyük ödülü kazanarak evine dönmek. Bunun için işleri zor ve meşakkatli. Evlerini en iyi şekilde milyonlara sunmak ve marifetleriyle rakiplerini geçmek istiyorlar. Adından en çok söz edilen yarışmacılardan biri de Özge Erel oldu. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelin Evi Al

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde All Star haftası başlıyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde evinde ağırladığı rakipleri ve Aslı Hünel'den aldıkları puanlarla birincilik mücadelesi verdiği zorlu maratonda yer alacak isimlerden biri de Özge oldu. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Özge Erel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi All Star Özge kimdir?

Bu hafta adını birincilik koltuğuna yazdırmak ve 10 çeyrek altını alarak evine dönmek isteyen Özge Erel 20 Kasım 1993 tarihinde doğdu. 28 yaşında. Güzellik salonu sahibi olan güzel yarışmacı, bay ve bayan üzerine hizmet veriyor. Aslen Bursa Babasultanlı. Güzellik uzmanlığı üzerine okudu ve aynı branşta çok sayıda eğitime katılıyor. İnsanları güzelleştirmeyi, onları moral anlamında da yukarı çekmeyi çok seviyor. Anaddolu insanı olduğunu zorlu günler geçirmesine rağmen bugünlere gelmesiyle açıklayan Erel, 2 çocuk annesi. Eşinin ise en güzel tesadüfü olduğuna inanıyor. Instagram hesabı @ozgeguneyerel'dir.


Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

Gelin Evi All Star Özge

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.