Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerini birinciliğe taşıyacak performanslara imza atarak cuma günü ödülle evlerine dönmek istedikleri zorlu rekabette pazartesiden itibaren yer alacak isimler belirlendi. Buna göre Aslı da dört rakibine karşı liderlik için ter dökecek. Kendisi ile ilgili çok sayıda da araştırma yapılıyor. Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV'de yayınlanan ve 1000 bölümü aşkın yayın hayatıyla ekranlara renk getiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve evinin her noktasını milyonlarla paylaştığı program bu hafta da yine eğlenceye eğlence katacak. Gelinler elinden gelenin en iyisini yaparak altınları evine götürmek istiyor. O isimlerden biri de Aslı Ardahanlı oldu. Güzel gelin ile ilgili olarak çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi yarışmacısı Aslı Ardahanlı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir?

Pazarteisden itibaren birincilik için yarışacak olan Aslı Ardahanlı, Furkan Bey ile evli. Bir kız çocuğu annesi. Modalina Butik adında bir markası var. Eşine olan sevgisini ve hayranlığını "Furkan asla asla kendini beğenen biri değildir. Çok ama çok mütevazi bir insandır. Benim gözümde nasıl yakışıklı nasıl telafuzu yok hiç bir kelimenin. Ama iyiki de öyle yoksa şu fotoğrafa bakarmısınız. Onun gözlerine bazen saatlerce bakıyorum, sonra kaçıyor benden. O kadar çok aşığım ki gözlerine ve kalbine ömrümün sonuna kadar seninle geçsin tüm yıllarım,seninle yaşlanayım. Güzellik geçiçi bir gün hepimiz göçücez bu dünyadan ama öyle temiz seviyorum ki öteki taraftada yollarımız kesişsin diye dua ederim hep, öyle temiz bir sevgim var ona karşı. Seni çok ama çok seviyorum." sözleri ile dile getiriyor. Instagram hesabı @fuurkannaslii'dır.

Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir? Instagram hesabı


Gelin Evi Aslı Ardahanlı kimdir? Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.