Gelin Evi Best Of Nurdan kimdir? Nurdan Bayar Instagram hesabı

Gelin Evi Best Of Nurdan kimdir? Nurdan Bayar Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelin Evi'nde Best Of etabı başlıyor. Daha önce adını duyuran isimlerin yeniden izleyici karşısına çıkarak altın rekabetine gireceği zorlu haftaya katılacak yarışmacılardan biri de Nurdan Bayar oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunanlar bilgi sahibi olmak ve hayatına dair detayları öğrenmek istiyor. Peki, Gelin Evi Best Of Nurdan Bayar kimdir? Nurdan Bayar Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Nurdan Bayar oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Nurdan Bayar kimdir? Nurdan Bayar Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Gelin Evi Nurdan Bayar kimdir?

Bu hafta rakiplerine karşı altın mücadelesi verecek olan Nurdan Bayar aslen Giresunlu. Evli ve 1 çocuk annesi. Daha önce de All Star gibi önemli etaplara katılarak ne kadar iddialı ve reytingi yüksek bir gelin olduğunu gösterdi. Instagram'da sahip olduğu 55 bin takipçisiyle yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Sizler de @nurdanbyr hesabından takip edebilirsiniz.


gelin evi nurdan bayar

gelin evi nurdan bayar

gelin evi nurdan bayar

gelin evi nurdan bayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.