Gelin Evi Beyzanur kimdir? Beyzanur Turgut Instagram hesabı

Gelin Evi Beyzanur kimdir? Beyzanur Turgut Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi'nde 20-24 Mart yarışmacıları belli oldu. Beyza da birincilik için yarışacak. Peki, Gelin Evi Beyzanur kimdir? Beyzanur Turgut Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan bölümleri ile birbirinden iddialı yarışmacıların mücadeleisne sahne olan Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. 20 Mart'tan itibaren yayınlanacak rekabette yer alacak yeni isimler açıklandı ve Beyzanur Turgut da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulamalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Beyzanur kimdir? Beyzanur Turgut Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Beyzanur kimdir?

Pazartesiden itibaren altınları kazanabilmek adına yarışacak Beyzanur Turgut, 23 yaşında. Sigortacı. Uludağ Üniversitesi Sigoortacılık bölümü mezunu. Emin Turgut ile evli. Bir kız çocuğu annesi. Dijital içerik üreticisi olan Turgut, yarışmada da bir hayli renkli anlara imza atacak. Çeyiz ve yöresel ürünlerin yanı sıra halk oyunlarına ilgili. Kendisini 4 bine yakın takipçinin bulunduğu hesabından listenize ekleyebilirsiniz. @beyzaeminturgut profilinde paylaşımlarını görebilirsiniz.

beyzanur-turgut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.