Gelin Evi bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? 10 Haziran Cuma

Gelin Evi bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? 10 Haziran Cuma
SHOW TV ekranlarında ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş gelinin kendi evlerinde rakiplerini ağırladığı zorlu yarışta artık bugün kazanan belirlenecek ve 10 çeyrek altın sahibini bulacak. herkesin hedefi evine ödüllerle dönebilmek ve adını Türkiye'ye duyurmak. Peki, Gelin Evi'nde bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? 10 Haziran Cuma puan durumu haberimizde.

Karadeniz'de başlayan ve Türkiye'nin kuzeyinden izleyicilerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesi Ayşegül Dalbastı'nın başlattığı amansız rekabette bugün son olarak Büşra Kasapoğlu Terzi yarışacak. Ardından alınacak puanlarla birlikte final etabına geçilecek ve sıralama açıklanacak. Bir isim ise 10 çeyrek altını alarak evine dönecek. Herkesin hedefi birincilikle programdan ayrılmak ve marifetlerini ispat etmek. Peki, Gelin Evi'nde bu hafta kim kazandı ve birinci oldu? 10 Haziran Cuma puan durumu haberimizde. 


 

Gelin Evi puan durumu

Aslı Hünel'in sunumuyla yayınlanan Gelin Evi'nde bu hafta Ayşegül, Eda, Rabia, Kader ve Büşra yarıştı. Beş gelinin aldığı puanlar sıralandığında en üstte yer alan isim bugün zaferle evine gidecek. Mevcut puan durumuna göre 10 çeyrek altın yakın isim aşağıda yer alıyor. İşte puan durumu ve sıralama...

Ayşegül'e verilen puanlar;
Eda:6
Rabia: 5
Kader: 4
Büşra: 6
Aslı Hünel: 7
Toplam: 28


Kader'e verilen puanlar;
Eda:7
Rabia: 7
Ayşegül: 4
Büşra: 8
Aslı Hünel: 7
Toplam: 34


Rabia'ya verilen puanlar;
Eda:5
Kader: 6
Ayşegül: 5
Büşra: 7
Aslı Hünel: 7
Toplam: 30


Eda'ya verilen puanlar;
Rabia: 6
Kader: 8
Ayşegül: 7
Büşra: 9
Aslı Hünel: 9
Toplam: 39


 

Gelin Evi'nde kim birinci oldu?

Bugün hafta finali ile yayınlanacak olan Gelin Evi'nde şu an en yüksek puanlı isim Eda. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede aldığı 39 puanla final gününe lider girdi. Eğer Büşra 39 ve yukarı puan alamazsa birinciliğini ilan edecek. Büşra altınları kazanmak istiyorsa en iyi şekilde rakiplerinin karşısına çıkmak zorunda. Kazanan açıklanınca haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.